tisdag 30 augusti 2011

Mer om MAMMAS VIK

Allehanda aktiviteter i Mammas vik


Mammas vik   Foto: Angelika Mysterioso/Beachpix

Så här i sommarens sista skälvande stund är det kanske dags för sista doppet i Mammas vik, som ju numera är Örkelljunga Monarkis mest populära och välbesökta badplats. De många mammor i högst varierande åldrar som frikostigt och oblygt visar upp viken här i viken blir allt fler. Naturligtvis finns det en hel del ovälkomna småkryp i naturen runt Mammas vik. Här har den unga mamman förmodligen fått myror i brallan:
Nya lekredskap har också introducerats på den uppfräschade badplatsen:
Den enorma tillströmningen av begeistrade badjävlar har gjort att trycket på den offentliga toaletten ökat markant och köerna ringlar stundtals långa utanför bekvämlighetsinrättningen. Ibland har nöden ingen lag.
Badvakterna Gittan Gyllenstråhle och Pernilla Pink Floyd från kommunens samhällsbyggnadsenhet ses här på ett ekologiskt fulländat sätt både bevattna och gödsla områdets grönytor:
Pernilla Pink Floyd lättar på trycket
Gittan Gyllenstråhle slår en drill
Strålande tider
Även H.M. Drottning Carina är en trogen gäst i Mammas vik trots att hon ju sedan urminnes tider redan har sin alldeles egna badplats i Pinnån i form av Drottningens badställe.
Majestätet blev så förtjust i den bruna flagg som numera vajar för vinden i Mammas vik att hon nu bestämt sig för att använda den som prototyp till en ny officiell flagga för Örkelljunga Monarki. Med dess fyra nyanser av brunt tycker hon att den bruna fanan väl överensstämmer med hennes egen grumliga politiska ideologi. Mammas vik ser hon som ytterligare en i raden av bruna oaser i Örkelljunga Monarki. Här nedan ser vi H.M. Drottning Carina i lidelsefull och harmoniskt böljande utomhusaktivitet på den ljuvliga badstranden i sällskap med två av sina brunstiga lakejer:


Reporter: Sven Knallert/ÖN
Fotograf: Sven Smyger/Scandalpix

För fler fascinerande fakta se inlägget MAMMAS VIK på:

 

5 kommentarer:

  1. Du din jävla idiot ska nog fan i mig ta de jävligt passivt!

    SvaraRadera
  2. använd riktiga namn ditt jävla as, annars bör du nog flytta från örkelljunga!, du ska nog få se på buskörning!

    SvaraRadera
  3. Du ska ju dra alla över en kant o inte publicera namn ditt rövknullande jävla svin !

    SvaraRadera
  4. sug kuk!!!!!! o gilla de!!!!!!!!

    SvaraRadera
  5. Förresten, glömde en sak.. Kom till fritidsgården på onsdag kl 22:00, så kan vi diskutera vafan de e frågan om!, //Centrum grabbarna!

    SvaraRadera