söndag 20 februari 2011

DOM

Moderata mobbare vid skampålen

Diskrimineringsombudsmannen i Örkelljunga Sven Stake, som anmält politikerna i lokalavdelningen av Moderata Samlagspartiet för grov mobbning av förra kommunfullmäktigeordföranden Gun Fighter, fick rätt i domstolen. Partistyrelsen och fullmäktigegruppen ådömdes stränga straff av Lägsta Domstolen i Örkelljunga Monarki.

Gun Fighter blev som bekant utmanövrerad och utfrusen av sina fina s.k. partikamrater, dumpades under total tystnad och lämnades helt utan uppdrag i nya fullmäktige.
De moderata mobbarna kommer enligt domen att under Örkelljungadagarna senare i vår att först ställas vid skampålar på Terrassen och sedan tjäras och rullas i fluffiga fjädrar. Pennalisterna kommer därefter att få löpa gatlopp under spott och spe från den församlade menigheten.

arbetslinjen
Ett numera klassiskt uttalande från den utstötta Gun Fighter har fått domaren i målet Sven Balle att reagera:
”Ja, när jag läste i blaskan att Gun Fighter inte är infödd i Örkelljunga utan inflyttad och hon förklarade att: Kommer man utifrån är man inte någon. Det är en struktur som jag borde ha förstått.’, beslöt jag att starta en förundersökning. Jag kommer ju själv utifrån och ville ta reda på om den här obegripliga strukturella diskrimineringen verkligen existerar.”

 
Sven Balle beskriver nu resultatet av förundersökningen som han genomfört tillsammans med professor Sven Gasolin vid Örkelljunga Universitet: ”Ja, den eminente professor Gasolin har ju författat en avhandling i ämnet och är väl insatt i den fatala inavel och degeneration som präglar Örkelljunga Monarki.
I de här ödsliga skogsbygderna har det faktiskt visat sig att bland de infödda ortsborna är i princip alla kusiner med alla. Somliga är möjligen mer inavlade än vad som är riktigt hälsosamt. Det finns åtskilliga lågpannade hillbillies i rörelse där ute ibland de rostiga bilvraken i tassemarkerna…


härliga hillbillies i örkelljungabygden   Foto: Sven Tocke
Och antalet buksvågrar (eller hålsvågrar), liksom antalet buk- eller kuksvägerskor, är alarmerande högt. På den moderata agendan står mycket riktigt inkrökt svågerpolitik högst upp.

Dessa destruktiva 
korsningar har ju pågått i generationer, i många fall ända sedan de första snapphanarna dök upp
ur snårskogen.
Och för att bli accepterad i bygemenskapen krävs det inofficiellt att man kan uppvisa en stamtavla på minst fem hellörade släktled av säkerställd inavel. Och då är det knivigt för en nyinflyttad att s.a.s. bli godtagen av det härskande urvalet. Och som sagt: kommer man utifrån är man inte någon. De kommunala verksamheterna genomsyras av en omfattande nepotism, kamaraderi, vänskapskorruption och allmänt rövslickeri.”

Sven Balle står nu i begrepp att driva processen vidare och kommer att kräva resoluta åtgärder av H.M. Drottningen i Örkelljunga Monarki för att förhindra att inaveln och degenerationen och den här mycket speciella strukturella diskrimineringen fortsätter: ”Ja, precis som när det gäller vargstammen i Sverige kommer jag att yrka på kraftinsatser för att för hejda denna förödande inavel. Vi kommer att föreslå att livskraftiga exemplar av arten homo sapiens sätts ut i de örkelljungska skogarna. Här duger det dock inte med valpar, utan vi tvingas plantera ut redigt brunstiga alfahannor och alfahonor, som alltså sedan får para sig med lokalbefolkningen. Nu tror jag inte vi behöver vara så långsökta att vi vänder oss till Finland eller Ryssland för att få fram friska och fräscha individer. Professor Gasolin är övertygad om att det räcker att gå över länsgränsen åt nordost och där skaffa fram ett antal pilska smålänningar och småkåta småländskor.”

välutrustade smålänningar   Wälkom to Örkelljunga!


Reporter:
Sven Svåger









Fakta

I den moderata fullmäktigegruppen och lokala partistyrelsen ingår bl.a. följande personer: Arne Andersson, Carina Zachau, Henrik Nilsson, Lennart Danielsson, Lennart Svensson, Madeleine Hultkrantz, Henrik Johansen, Madeleine Roos, Jan Erik Einarsson, Theresa Lindahl, Henrik Hammar, Per-Uno Nilsson och Henrik Linderos. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar